Definitief Ontharen

Stel je eens voor NOOIT meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen vervelende ingegroeide haartjes meer in uw bikinilijn, oksels of benen! Klinkt als muziek in uw oren, toch!

Dit is wat de allernieuwste methode de SHR (Super Hair Removal) op het gebied van definitief ontharen voor u kan doen. De SHR methode is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos en het is bovendien snel! Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van de oksels of een bikinilijn slechts vijf minuten.

De SHR methode zorgt ervoor dat de energie omgezet wordt in warmte. Deze warmte wordt door het pigment in het haartje naar de haarwortel geleid en wordt hierdoor zodanig beschadigd dat het niet meer kan groeien. Deze behandeling wordt glijdend over de huid uitgevoerd ‘ sliding-methode’ . In totaal heeft u zo’n 6 tot 10 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 a 2 onderhoudsbehandelingen per jaar voor een optimaal effect.

Waarom definitief ontharen met de SHR Methode?
– Nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen
– Geen ingegroeide haartjes of stoppels meer
– Vrijwel geheel pijnloos
– Kwaliteit en optimale veiligheid
– Haarreductie van 80 tot 90% na gemiddeld 8 behandelingen
– Gemiddeld 6 a 10 behandelingen

Prijs
Intakegesprek ca. 30 min (gratis icm behandeling) € 25,00
Bovenlip € 25,00
Kin € 25,00
Wangen € 25,00
Oksels € 45,00
Bikinilijn € 45,00
Onderarmen € 65,00
Onderbenen € 130,00
Bovenbenen € 150,00
Gehele benen € 275,00

Wil jij ook af van je ongewenste beharing?
Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, hierin bespreken we samen wat je wensen zijn en wat de SHR methode voor jouw kan betekenen.