Het effect meteen zichtbaar!

Ik heb altijd al last gehad van acne, maar 2,5 jaar geleden wat het echt heel erg. Ik had al verschillende producten geprobeerd, maar toen ik naar Patricia (Salon Pure Beauty) ging, werd m’n acne pas echt duidelijk minder. Het effect van haar behandelingen en producten was meten zichtbaar. Na een jaar was m’n huid al veel gaver en rustiger. En ik heb er ook geen grote littekens aan de acne overgehouden! Daar ben ik erg blij mee!

Als je ook zo last hebt van acne raad ik je zeker aan om bij Patricia langs te gaan! Ze is gespecialiseerd in acnebehandelingen en weet dus veel hierover en kan goed advies geven.

Ik ga nog steeds regelmatig naar Patricia toe voor een behandeling. Het is altijd gezellig en ontspannend. 😃👌

Simpelweg uitmuntend!

Simpelweg uitmuntend! Ik kom al circa 10 jaar bij salon Pure Beauty. Patricia weet precies wat ze doet en kent haar producten door en door. Die producten zijn fantastisch en doen de naam van de salon echt eer aan. De behandelingen van Patricia zijn zeer goed. Het is elke keer weer een genot! En belangrijker: de huid wordt zichtbaar gaver. Last but not least: Patricia is een heel sociaal persoon en deskundig en eerlijk in haar advies!

Straalt rust uit

Vandaag weer genoten van een momentje voor mezelf bij salon Pure Beauty. Mooie, rustgevende salon, gebruik van prettige materialen met mooi resultaat en, misschien wel het belangrijkste, geholpen door Patricia die rust uitstraalt en er voor zorgt dat ik het weer erg naar mijn zin heb gehad!

Helemaal geweldig!

Helemaal geweldig! Veel verstand van zaken, goed in wat ze doet en nog gezellig ook!