Als je s’ochtends in de spiegel kijkt baal je van je huid. De moed zakt je soms wel eens in je schoenen en denkt: ‘Kom ik er ooit nog vanaf?’. Je huid voelt niet fijn en kan soms pijnlijk aanvoelen. Je hebt al verschillende producten gebruikt op je huid maar je hebt nog steeds niet het gewenste resultaat. Je bent opzoek naar iemand die je probleem begrijp en het ook echt voor je kan oplossen. Ik wil je daar met liefde bij helpen. Ik pak het probleem bij de bron aan en doe niet aan symptoombestrijding maar kijk waar het probleem vandaan komt. Stel je hebt een droog plekje op je huid wat doen je dan? Je smeert er iets vets op zoals bijvoorbeeld Vaseline. Maar weet je wat er dan gebeurd? Je sluit de huid af waardoor er geen voeding meer in de huid kan komen (en dat is nou net wat je huid nodig heeft!). Je maakt het probleem eigenlijk alleen maar erger en lost het probleem niet op.

Stel je eens voor dat… Je niet meer voor je huid schaamt. Je huid weer gaat stralen en minder vermoeid oogt. Je met de juiste producten de conditie van je huid verbeterd. Je huid weer fijn en niet meer pijnlijk aanvoelt Dat je huidprobleem verleden tijd is. Als je bij mij in de stoel zit gaan wij eerst samen onderzoeken wat het probleem in je huid is en waar het vandaan komt. Zodat wij samen heel doelgericht aan het probleem kunnen werken. Ik stel een plan van aanpak op. Het is echt een samenwerking tussen jou en mij. Ik met mijn expertise en jij gaat aan de slag met de verzorging thuis met de juiste producten afgestemd op jouw huid. De behandeling start ik met een speciale stimulerende TT druppels (voor elk huidprobleem heb ik een andere soort). deze breng ik op je handen aan. Je denkt misschien: ‘Patricia, waarom op mijn handen?’ De druppels worden opgenomen door de huid van je handen waardoor het in alle cellen van je lichaam komt. Dit pakt het probleem van binnenuit aan. Daarna ga ik je gezicht reinigen zodat alle alle oliën en viezigheid van je huid verwijderd worden zodat de volgende stappen die ik ga doen goed diep in de huid kunnen doordringen. Nu start ik met een heel bijzonder product: ‘de granenpeeling’. Deze maak ik helemaal custom made aan op de behoefte van jouw huid. Het verwijderd de dode huidcellen en trekt onreinheid uit de huid. Je huid voelt superzacht aan. Klanten zijn altijd helemaal verbaasd en enthousiast als ze het resultaat voelen, zo zacht!

Alle onzuiverheden die in je huid zitten verwijder ik en daarna breng ik een stimulerend masker aan. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding van je huid op gang komt. Je bloedvaten verwijden waardoor het product meer en makkelijker kan worden opgenomen. Aansluitend breng ik een verzorgend masker aan die ik ook helemaal op jouw huid samenstel. Dit masker is gemaakt van 2 kilo fries droog groente en fruit wat is gemalen tot een poeder waar ik het masker van maak. Sluit de behandeling af met een dag/nachtcrème die het beste bij jouw huid past.

Naar de behandelingen