Door een allergie moest ik opzoek naar een product wat mijn huid wel kon verdragen. Al jaren had ik verschillende klachten aan mijn huid. Mijn huid was trekkerig, droog, had rode vlekken, heel gevoelig, ik kreeg allemaal kleine bultjes op mijn kaaklijn en het branden soms als ik mijn verzorgingsproducten gebruikte. Ik wilde een huid die fijn aanvoelde, een mooie egale huid en miste die gezonde glow op mijn gezicht. In mijn zoektocht naar de juiste producten heb ik van alles geprobeerd: van goedkope producten tot de meest duurste producten die op de markt verkrijgbaar zijn.

Totdat ik op mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste het kwartje viel en ik erachter kwam dat ik een allergie heb. Ingrediënten die vaak in cosmetica worden gebruikt zijn parfum, minerale oliën en synthetische conserveringsmiddelen welke schadelijk zijn voor de huid. De minerale oliën leggen een laagje OP de huid en sluiten deze volledig af waardoor de huid geen voedingsstoffen meer kan opnemen.

De ingrediënten die in cosmetica worden gebruikt zijn vaak synthetisch deze dringen je huid niet door waardoor je huid geen voedingstoffen kan opnemen. Tijdens mijn opleiding is mijn missie ontstaan: om zoveel mogelijk mensen te helpen met het oplossen van hun huidprobleem die als gevolg van het gebruik van de verkeerde producten is ontstaan. 9 van de 10 keer lost het hoofdprobleem van zelf al op door het gebruik van de juiste producten. In mijn zoektocht naar effectieve producten zonder rotzooi ben ik bij Société Provençale d’Aromatherapie (afgekort S.P.A), Les Gavots en Laviesage uitgekomen. De producten zijn 100% natuurlijk en bevatten de allerhoogste (bio-) kwaliteit aan ingrediënten met een hele krachtige werking. Dit betekent dat alle producten een hoog gehalte pure en zuivere etherische oliën, planten oliën en plantenextracten bevatten. Waardoor je heel doelgericht van binnen en buiten het probleem aanpakt en het ook daadwerkelijk kan oplossen.

De producten die ik gebruik tijdens de behandeling en voor jou thuisgebruik maak ik ter plekke voor je huidprobleem custom made aan. Het is geen standaard kant en klaar product maar ik meng het zelf met de juiste ingrediënten speciaal om jouw huidprobleem aan te pakken en te verhelpen. Ben je klaar om van je huidprobleem af te komen? Klik op de onderstaande button en boek je eerste afspraak in.

Ik kijk erna uit om je te ontmoeten in mijn salon in Waddinxveen.

Liefs Patricia.